Selecteer een pagina

Een van de meest bevredigende elementen van naaien is contact maken met anderen die dol zijn op naaien. Misschien wil je naaiprojecten samen met je groep goede vrienden naaien en een explosie hebben om met elkaar te werken.

Wat als u iemand anders niet kent die het gebruikt om te naaien? Wat als u een enkele anonieme persoon bent, heeft ook een naaimaker?

Nooit zorgen maken. Er is een manier om anderen te vinden die zo enthousiast zijn over naaien als je bent. Het enige dat u hoeft te doen, is aanmelden met een hechtingsassociatie. Via een hechtorganisatie kunt u veel andere rioleringssystemen in uw omgeving vervullen. Veel instellingen houden ook hechtingsevenementen, zoals seminars, vergaderingen en studiegroepen.

Hier zijn een paar hechtende associaties die je zou kunnen overwegen.

Het naaigilde van de Verenigde Staten

Het Borduurgilde van de Verenigde Staten is een nationale vereniging die zich inzet voor het verspreiden van het woord over naaien. Iedereen met een interesse in naaien mag meedoen, ongeacht de hoeveelheid waarmee hij wordt geschoold. Het is aannemelijk dat er in uw stad een wijk-ASG-fase is en dat u als deelnemer regelmatig andere naai-enthousiasten bij u in de buurt ontmoet.

Leden van de American Stitching Guild kunnen gemakkelijk online naailessen volgen, deelnemen aan naaikampioenschappen, deelnemen aan naai-studiegroepen, naai-banen in de regionale gemeenschapsdienst en ook naar jaarlijkse conferenties gaan. Deelnemers kunnen ook gemakkelijk wachten op het ontvangen van een tijdschrift dat alleen toegankelijk is voor ASG-leden en exclusieve prijsverlagingen dankzij verschillende winkels in de naai-markt.

The Smocking Arts Guild of United States

Wat is “smocking?” Simpel gezegd, het is een naam die wordt gebruikt om verschillende soorten handwerken te illustreren, wat op zich een soort aantrekkelijk borduurwerk is. En LEGEND is toegewijd aan het ontwikkelen van deze fijne kunst en het behouden van vorm.

Ondanks de naam is de Smocking Arts Guild of America (of LEGEND) een wereldwijd bedrijf dat klaar is om liefhebbers van elke leeftijd, achtergrond en vaardigheidsgraad te naaien. Als u geïnteresseerd bent in ‘naaldkunsten’ zoals smokwerk en schattennaaien, is LEGEND misschien de borduurinstelling voor u.

Er zijn talloze voordelen om lid te worden van LEGEND, bestaande uit toegankelijkheid voor professionele instructie. Leden kunnen contact opnemen met anderen die hun passie bespreken, conventies bijwonen en nieuwe smockmethoden leren.