Selecteer een pagina

Borduren is weer helemaal hip. Vooral ook omdat je er zoveel leuke creaties mee kan maken. Een borduurpakket is dus echt een must voor iedere handwerker. In dit blog leggen we je uit wat het voordeel is van een borduurpakket en welke merken de leukste borduurpakketten aanbieden!

Wat is een borduurpakket?

Voor diegene die het nog niet weten: een borduurpakket is een pakket met producten waarmee je direct aan de slag kan gaan. Je ontvangt dus de borduurstof, een borduurnaald, een duidelijke handleiding en borduurgarens. Je hoeft dus niets apart te kopen, kleuren bij elkaar te zoeken of te kijken welke naald je voor de garens moet gebruiken. Je hebt alles gelijk bij de hand, dus je kan direct aan de slag.

Het voordeel van een borduurpakket

Je kan het hierboven eigenlijk al lezen: een borduurpakket bevat alle benodigdheden zodat jij direct aan de slag kan gaan. Alles is aanwezig, dus je hoeft niet nog apart op zoek te gaan naar een goede naald of een borduurstof. Fijn! Vooral als je een borduurpakket online bestelt, is het fijn dat je na de bezorging gelijk aan de slag kan gaan. Veel borduurpakketten bevatten een voorbedrukt stramien. Dat betekent dat de print al op de borduurstof is gedrukt, zodat het je wat makkelijker wordt gemaakt. Ook heb je borduurpakketten met telpatroon. Hierbij is de print nog niet gedrukt, maar moet je de kleuren ‘uittellen’. Dit is vooral leuk voor de gevorderde handwerker.

De leukste borduurpakketten

Als je het aan ons vraagt, zijn de Lanarte borduurpakketten toch echt wel het leukste. Er is zoveel keuze en verschillende thema’s. Zo kan je voor een baby borduren, je lievelingsbloem borduren of verschillende dieren tot leven laten komen op je borduurstof. Vervaco heeft ook leuke borduurpakketten. Als officiële dealer kan je bij Vervaco terecht voor toffe borduurpakketten met Disney thema. Zo kan je o.a. Mickey en Minnie Mouse borduren. Leuk om samen met je (klein)kinderen te doen!