Selecteer een pagina

Het vinden van één maker voor bepaalde naaibehoeften kan eenvoudig zijn, maar die ene maker voor al uw stiksels kan eenvoudig een beetje intimiderend zijn. Als je splinternieuw in stikwerk bent, zou het zeker beter zijn als je je houdt van geavanceerde apparatuur die vol zit met uitdagende componenten en functionaliteiten en begin je je techniek te leren van een eenvoudige standaard uitgebreide uitrusting.

Deze machine van een broer of zus is misschien wel de allerbeste in de markt in relatie tot zijn eigen ongecompliceerde kenmerken, zeer eenvoudig en effectief naaien. Bro is al heel lang actief in het maken van machines en dit ontwerp blijft waar het bedrijf trots op is. Hier zijn enkele componenten die uitstekend zijn voor amateurs:

  • 60 ingebouwde steken waarvan er 34 decoratief zijn
  • 7 Snap-On naaivoeten.
  • Liquid Crystal Displays display met de steekopstellingen

De meeste apparatuur voor nieuwe riolen op de markt van vandaag zijn voorzien van verschillende Snap-On naaivoeten, deze machine bestaat uit 7. Met de loopvoeten kan het naai-apparaat voor meerdere lagen naaien. Andere naaivoeten bestaan ​​uit andere naaiteisen zoals blindgestikte voeten, afwerken, zigzag, quilts maken en een ritssluiting om er maar een paar te noemen.

Een van de meest effectieve aspecten van dit model is de gecomputeriseerde component, die aanzienlijk veel kansen kan besparen. Het bevat een Liquid Crystal Displays-monitor en toont snelle en eenvoudige steekomgevingen. Het bevat ook een automatische inwerpspoel voor gemakkelijker gebruik. Nieuwelingen kunnen ook profiteren van de drukknoopsteken, waardoor een machine kan naaien zonder het voetpedaal in te drukken. Zoals de meeste vormen van all-round borduurmachines, bevat deze stijl van broer / zuster bovendien een volledig vrije scheiding voor gemakkelijker naaien van manchetten en zomen en bevestigingshulzen. Evenals voor quilter-functies, dit apparaat bevat een afneembare uitbreiding bureau. Deze stijl is zowel licht als mobiel en heeft een harde kist voor eenvoudig transport.

Het vinden van één apparaat voor specifieke stiknoden kan heel eenvoudig zijn, maar dat ene apparaat voor al je hechtingen moet misschien een beetje intimiderend zijn. Als je helemaal nieuw bent in naaien, dan is het zeker het beste als je wegblijft van geavanceerde apparaten die vol zitten met complexe componenten en functies en begin je te leren van een gebruiksvriendelijke standaard goed afgeronde machine.